Gonzalo Pedroche i Míriam Moreno dominen als 48 quilòmetres de la prova reina, Vallès Drac Trail
El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, a 30 minuts de Barcelona, ​​ha estat l'escenari de luxe per a la tercera edició de Vallès Drac Race. Una cursa de muntanya que enguany ha estrenat nou organitzador amb el Centre Excursionista de Terrassa i que es presentava amb nova data al calendari.
 
Tot i les novetats, Vallès Drac Race ja és una cursa consolidada entre els corredors de muntanya, registrant un creixement en el nombre final d'inscrits amb més de 900 participants. Mantenint el recorregut de 48 quilòmetres com la prova reina, l'edició 2017 s'ha complementat amb una cursa de 24 quilòmetres, una de 10, a més a més Vallès Drac Kids, un nou format pensat per nens i nenes nascuts entre 2002 i 2010.
 
Els vencedors dels 48K + 2200m de Vallès Drac Race han estat l'independent Gonzalo Pedroche amb un temps de 04:31:35 i en categoria fèmines Míriam Moreno Castillo de l'equip Blue Isards amb 05:59:41.
 
A la Half Drac Trail de 24 quilòmetres Ferran Sampere de l'Inverse Team  amb 01:57:28i en categoria fèmines Tabita Caballero de Gas Triatló amb  02:28:17 han estat els primers a creuar la meta.
 
En els 10 quilòmetres de l'Esquena de Drac han marcat la diferència Marc Mascarill  amb 00:47:37 i Txell Giménez amb 00:59:49.
 
Per últim, les proves infantils les han encapçalat Guillem Alonso i Berta Solà en la modalitat Drac Menuts, els quals han recorregut un circuït d'1 km. Jan Muñoz i Jana Busquets han liderat el quilòmetre i mig de Drac Xics. Bru Roset i berta Garcia han marcat el millor temps en els 2 quilòmetres de la Drac Kids. I per últim  
 
Els participants han gaudit d'un recorregut amb una dificultat tècnica considerable encara que paisatgísticament espectacular amb Montserrat, la Mola, els Pirineus i la Mediterrània com a teló de fons.
 
Sens dubte, la ciutat de Terrassa i el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac han viscut una gran festa del Trail Running. El Centre Excursionista de Terrassa agraeix la bona acollida dels participants en l'edició d'enguany, els col·laboradors i institucions que hi han donat suport,  i la tasca del voluntariat que ha fet possible un gran èxit organitzatiu.